Freelance interieur- en woningfotografe

Met oog voor sfeer, styling, lichtinval en detail weet ik de boodschap van de opdrachtgever in aantrekkelijk beeld te vangen en over te brengen op de kijker.
Ik werk sinds 2011 als interieur- en woningfotografe voor interieurontwerpers, makelaarskantoren, meubelmakers, projectonwikkelaars, detailhandel, restaurants, bed & breakfasts. 
Bedrijfsreportages, portret- en evenementenfotografie liggen mij ook erg goed. Ik werk graag op locatie, maak gemakkelijk contact en weet mensen op hun gemak te stellen. 
Flexibel, oplossingsgericht, meedenkend, positief en pro-actief zijn woorden die bij mij passen. Klimmen op hoge steigers om een kerktoren, hoog in een bakje rondgereden worden met een heftruck, tot de enkels in de modder. Heerlijk! Alles voor het mooiste plaatje.
Mijn persoonlijke interesses zijn, naast natuurlijk fotografie en interieur, muziek, zingen, natuur,, persoonlijke ontwikkeling, ontmoetingen, gezellig koffie drinken, sporten. 
Wil je met mij samen te werken, kennis maken en een keer bij een kop koffie van gedachten wisselen, hoor ik heel graag van je.

Met warme groet, Jolanda Kruse

Jolanda Kruse Fotografie 
Kapellaan 44
1851 PE Heiloo
06-55805812


Submit
Thank you!